Sayfa Yükleniyor...

 
MARKA KARİYER DANIŞMANLIK

İnsan Kaynakları, Eğitim ve Danışmanlık
Hakkımızda

Marka Kariyer Danışmanlık Şirketi,  2012 yılında, başta kurumsallaşma odaklı şirketler olmak üzere her ölçekte,  her sektöre değer oluşturmaya yönelik hizmetleri sunmak için kurulmuş bir danışmanlık şirketidir. 2016 yılında, şirket yapısında meydana gelen verimli değişikliklerin ardından; eğitim, yönetim, insan kaynakları, hibe ve teşvik projeleri olmak üzere, dört ana uzmanlık alanında faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiştir.

İşletmelerin en önemli gücü birlikte çalıştığı insanlardır. İnsan kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı yapan bir şirket olarak hedeflediğimiz nokta; özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, yeniliklere açık, yaptığı işlerle çalıştığı kuruma katma değer yaratan, kaliteli hizmete inanan çalışanları istihdama katmaktır.

Yaşı ve eğitimi ne olursa olsun iş hayatına katılan kişilerin süreçleri, işe alım uygulamaları ile başlıyor ve diğer İnsan Kaynakları faaliyetleri ile devam ediyor. Bu süreçlerde kişilerin sahip olduğu yetkinlikler, bizim işimizin temelini oluşturmaktadır. Görevin durumuna göre; sonuç odaklılık, bilgi edinme, özgüven, inisiyatif alma, analitik düşünme, ekip çalışması ve işbirliği, ekip liderliği, esneklik ve değişim yönetimi gibi pek çok yetkinlik kriterini değerlendirmekteyiz.

Aldığı eğitime, bilgisine, tecrübesine rağmen pek çok çalışan  kendisine sunulan fırsatlardan ve kariyer planlarından ne yazık ki faydalanamıyor. Kendisini ifade ederken, bilgisini gösterirken veya sorumluluklarını yerine getirirken büyük sorunlar yaşıyorlar. Bu tip sorunlar çalışanların iş hayatında ve özel yaşamında başarısız olmalarına neden oluyor.

Kişisel gelişimin her zaman desteklenmesi, işin ehli eğitmenler tarafından uygulanan programlar, nitelikli ve yetkin insan gücünün oluşmasına büyük katkı sağlayacaktır.

Marka Kariyer Danışmanlık, Türkiye’deki şirketlerin kurulması, büyümesi ve varlıklarını sürdürebilmesi için hazırlanan hibe ve teşvik projelerini, güncel olarak takip etmektedir.

Kamu kurum/kuruluşlarının KOBİ’lerin ve STK’ların, ulusal ve uluslararası kuruluşların sağladığı fonlar hakkında bilgi sahibi olması ve devlet desteklerinden yaralanmalarına yardımcı olunması adına danışmanlık ve proje hizmeti vermektedir.

https://markakariyer.com/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

FELSEFEMİZEğitim ve gelişim, eyleme geçmek için
aklın ve yetkinliklerin yönetilmesidir.

Marka Kariyer Danışmanlık, kişileri, şirketleri, organizasyonları iyi analiz eder, her projeyi titizlikle ele alarak, onlara özel fikirler ve çözümler üretir. Uygulanacak planları ve eğitimleri, öngörülen sürelerde, verimli bir şekilde hayata geçirir, sonuçları ölçer, değerlendirir ve raporlar.
Analiz etmediğiniz, ölçmediğiniz, kontrol etmediğiniz, hiçbir süreci yönetemezsiniz.

Takım Liderliği
En verimli takımı oluşturuyoruz.
Strateji Belirleme
Şirketiniz için en kârlı stratejiyi belirliyoruz.
Çalışanların Uyumu
Çalışanların değişime adaptasyonunu sağlıyoruz.
Takım Yaratma
En verimli takımı oluşturuyoruz.
İletişim
Etkili iletişim teknikleri ile yeni bir başlangıç.
Çalışan İşe Alma
Size en uygun çalışanı en kısa zamanda buluyoruz.
https://markakariyer.com/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png
SİZİN İÇİN BURADAYIZ

Profesyonel
Ekibimiz

Ekibimiz, hem akademik hem de profesyonel anlamda donanımlı kişilerden oluşmaktadır. Eğitimin, projenin ve danışmanlığın niteliğine göre size hizmet verecek isimler farklılık gösterir. Sizinle çalışacak kişinin CV ve referansları size sunulur. Onayınızdan sonra, proje şekillendirilir ve ekibimiz hizmetinize başlar.

Modern bakış açısı, yerinde ve yerel normları belirleyen danışmanlarımız, eğitim, yönetim, insan kaynakları, hibe ve teşvik projeleri olmak üzere, dört ana uzmanlık alanında ihtiyaçlarınızı karşılayacak, güvenilir ve profesyonel  iş ortağınızdır.

Referanslarımız
Marka Kariyer Danışmanlık

Bize Ulaşın

Bizi arayın, WhatsApp’dan yazın veya istediğiniz zaman e-posta gönderin.
Adres
Dumlupınar Blv.
Next Level A Blok
Kat:11 No:54
Adres
Yavuz Selim Mah.
572. Cd. No: 6C/31
Etimesgut - ANKARA
bilgi@markakariyer.com
ik@markakariyer.com
markakariyer@gmail.com
Telefon
0312 283 06 21
0537 300 32 45

marka kariyer whatsapp

Uzman olduğumuz konularda bize ulaşmaktan çekinmeyin.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Marka Kariyer Danışmanlık
Detaylı bilgi için WhatsApp İletişim Hattı'ndan veya telefon ile bize ulaşın.
Her Zaman Bekleriz...

Sosyal Medya Hesaplarımız
Sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir ve ulaşabilirsiniz.

Tüm Hakları Saklıdır. Marka Kariyer Danışmanlık 2020