Sayfa Yükleniyor...

 

Hibe Teşvik ve Proje Danışmanlığı Hizmetleri - Marka Kariyer Danışmanlık

Hibe Teşvik ve Projeler için İLETİŞİM bölümünden kayıt yaptırın. Konusunda uzman danışmanlarımız şirketinizi incelesin. Şirketinize uygun programlar açıldığında anında haberdar olun.
Marka Kariyer Danışmanlık

Hibe, Teşvik ve Proje Danışmanlığı
Hizmetleri

Hibe Teşvik Proje Devlet Destekleri ve Danışmanlık Hizmetleri

Hibe Teşvik Proje Devlet Destekleri, Marka Kariyer Danışmanlık Şirketi’ nin ,temel hizmet alanlarından biridir. Hibe Teşvik Proje Devlet Destekleri, pek çok kurum, kuruluş, organizasyon tarafından   ve özel programlar ile   belli süreler çerçevesinde sunulmaktadır.
Marka Kariyer Danışmanlık, Türkiye’deki şirketlerin kurulması, büyümesi ve varlıklarını sürdürebilmesi için hazırlanan hibe ve teşvik projelerini, güncel olarak takip etmektedir. Kamu kurum kuruluşlarının, KOBİ’lerin ve STK’ların, ulusal ve uluslararası kuruluşların sağladığı fonlar hakkında bilgi sahibi olması ve devlet desteklerinden yaralanmalarına yardımcı olunması adına danışmanlık ve proje hizmeti vermektedir.

Hibe Teşvik Proje Devlet Destekleri

Devletler, uzun sürelerdir kendi sınırları için faaliyet gösteren, imalat ve ticaret erbabına çeşitli hibe teşvik ve proje kriterleri ile  farklı başlıklar altında destek vermektedir. Bunun en büyük sebebi, toplumu devamlılığını sağlayan,  ticari hayatın  sürekliliği için gerekli olan para transferinin yapılabilmesi, tekelleşmesinin engellenmesi, gelir dağılımında ortaya çıkan dengesizliğin kaldırılması, fırsat eşitliğinin sağlanmasıdır. Ticari faaliyetlerin desteklenmesi, kobilerin motivasyonunun arttırılması, üst düzey ticaretin gelişmesi, ihracat ve ithalat projeleri gibi, birçok farklı sebepler de bulunmaktadır.

Neden Danışmanlık Hizmeti Almalıyım?

Türkiye’deki hibe teşvik ve proje sistemi, tüm dünyadaki en karmaşık sistemlerden biridir. Bu sebeple, neye ihtiyaç duyduğunuz önceden kesin olarak belirlenmelidir. Şirketinizin gelişimine cevap verecek bir çizginin belirlenmesi daha kolay bir yol olarak görünmektedir.

Türkiye’de hemen hemen her bakanlığın ve kurumun kendi içinde birçok hibe ve teşvik kalemi mevcuttur. Bu desteklerden hangisinin şirketinize uygun olduğu ya da hangi fikrinize destek verileceği, nasıl bir yol seçerseniz teşvikten faydalanacağınız iyi düşünülmelidir.  Her proje fikri, her bir  firma için ayrı ayrı incelenmeli ve yol haritaları buna göre belirlenmelidir.

Ayrıca bu süreçler sadece başvuru ve onaydan ibaret değildir. Devlet Hibe teşvik ve proje  işlemleri, onay evrak, sürdürme yürütme kapanış… gibi pek çok aşamayı kapsar. Bu süreçlerdeki eksik ve hatalar para ve zaman kaybı riskini gündeme getirebildiği gibi şirketinizin ve sizin ticari hayatını  tehlikeye de  atabilir. Hibe teşvik ve proje programını başarısı ve devamlılığı için her evrede profesyonelliğe ihtiyaç vardır.

Marka Kariyer Danışmalık Şirketi’nin Hizmet Verdiği Hibe Teşvik ve Projeler

SGK Teşvik Destekleri ve Danışmanlık Hizmetleri

İŞKUR Teşvikleri

KOSGEB Destekleri

Kalkınma Ajansı Destekleri

Türkiye Ulusal ajansları ERASMUS + Programları

Ticaret Bakanlığı Destekleri

Sosyal Destek Programı (SODES)

Japonya Büyükelçiliği Yerel Hibe Programı (GGP)

TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programı

T.C Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Hibe Programları

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Hibe Programları

Merkezi Finans ve İhale Birimi Hibe Programları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Hibe Programı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hibe Programları

T.C İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı Hibe Programları

T.C Tarım Orman Bakanlığı Hibe Programları

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı Hibe Programları

En Güncel Hibe Teşvik ve Proje Konuları

SGK ve İŞKUR Teşvikleri

SGK istihdam Teşvikleri, SGK İşveren Teşvik Alacakları, 27103 Sayılı Kanun teşvikleri, 17103 Sayılı Kanun Teşvikleri, 6111 Sayılı Kanun Teşvikleri, İlave İstihdam Teşviki, İŞKUR Mesleki Yeterlik Teşviki, İşsizlik Ödeneği, Kısa çalışma Ödeneği, Engelli İstihdam Teşviki, Asgari Ücret Teşviki

Yatırım Teşvik

Yatırım Teşvik Belgesi, Genel Yatırım Teşvik Belgesi, Bölgesel Yatırım Teşvik Belgesi, Öncelikli Yatırım Teşvik Belgesi, Yatırım Teşvik Belgesi Revize Tamamlama Vizesi, Turizm Yatırım İşletme Yeşil Yıldız Belgesi, Yatırım Teşvik Belgesi Ön Başvuru, Yatırım Teşvik Belgesi Tamamlama, Yatırım Teşvik Belgesi kapama, Yatırım Teşvik Sektörleri, Yatırım Teşvik İptali, Yatırım Teşvik Mevzuat Listesi,   KDV İstisnası, Gümrük Vergisi Muafiyeti, Vergi İndirimi, Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği, Yatırım Yeri Tahsisi, Faiz Desteği, Sigorta Primi (İşçi Hissesi) Desteği,  (6. Bölge)Gelir Vergisi Stopajı Desteği, (6. Bölge) KDV İadesi (Stratejik Yatırımlar)

KOSGEB Destekleri

KOSGEB Girişimcilik Destekleri, ARGE Teknolojik Üretim Destekleri, İşletme Geliştirme Destekleri, Kobi Finansman Destekleri KOSGEB Laboratuvar Hizmetleri Destekleri

Kalkınma Ajansı Destekleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destekleri, Ticaret bakanlığı Destekleri

Marka Kariyer Danışmanlık
Detaylı bilgi için WhatsApp İletişim Hattı'ndan veya telefon ile bize ulaşın.
Her Zaman Bekleriz...

Sosyal Medya Hesaplarımız
Sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir ve ulaşabilirsiniz.

Tüm Hakları Saklıdır. Marka Kariyer Danışmanlık 2020